Η απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης διπλώματος οδήγησης καθώς και άδειας κυκλοφορίας οχήματος δρομολογείται μετά τη συνάντηση που είχαν χθες σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνηση υπό τον υπουργό κ. Κυριάκο Πιερρακάκη με τον υφυπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Με στόχο οι διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσει ο πολίτης να είναι πιο φιλικές και ξεκάθαρες σε σύντομο διάστημα και με όπλο τη διαλειτουργικότητα, η έκδοση αδειών οδήγηση και κυκλοφορίας αποτελεί το πρώτο βήμα. Στην ίδια κατεύθυνση, θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για ανανέωση και επανέκδοση.

Δημοσιοποιώντας τη συνάντηση ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έγραψε: «Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του @MinDigitalGr με τον Υφυπ. Μεταφορών @gkefalogiannis. Δρομολογούμε την άμεση απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης αδειών οδήγησης και κυκλοφοριας, ώστε οι πολίτες να έχουν ταχύτερες και καλύτερες υπηρεσίες».

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι υφυπουργοί Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και Ψηφιακής Στρατηγικής κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.