Στον Δήμο Γρεβενών
Επίσκεψη από τον Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ. Ζαμπούρα δέχθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης στο γραφείο του. Τον κ. Ζαμπούρα συνόδευαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Σιαφαρίκας και ο Αστυνόμος Β΄κ. Ντάνας.
Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και στην διάρκεια της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Αστυνομία και τον Δήμο, εστίασαν στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και στο σημαντικό θέμα της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.


Τέλος, τονίστηκε ότι η άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Αστυνομίας θα συνεχιστεί προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ




Στον Δήμο Δεσκάτης

Την Τρίτη 24/09/2019 επισκέφτηκε το Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Κορδίλα Δημήτρη ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. Ζαμπούρας Χρήστος όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξασφάλιση της δημόσιας ευταξίας και της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών του Δήμου Δεσκάτης.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.