Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών νέων μελών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα του Χορευτικού προσφέρεται δωρεάν  και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (Προσχολικής, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Φοιτητών, Ενηλίκων, Αρχαρίων και Τρίτης ηλικίας). Στα μαθήματα διδάσκονται χοροί, τραγούδια και δρώμενα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας στην πιο γνήσια μορφή τους.

Τη διδασκαλία και την επιμέλεια των προγραμμάτων των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών έχει η παιδαγωγός, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Κατερίνα Προκόβα, με Ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και πολυετή διδακτική εμπειρία σε ανάλογες θέσεις.

Η έναρξη όλων των τμημάτων θα γίνει από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 στον φιλόξενο χώρο του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καθημερινά από τις 9:00π.μ.–12:00μ. στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. – Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη και στο τηλέφωνο 24620-82276.

Περιμένουμε να ανταμώσουμε τα μέλη μας για χορό, τραγούδι και άθληση ξανά για 20η χρονιά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.