Νέο Διοικητή στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Μακεδονίας πρότεινε τον Παναγιώτη Μπογιατζίδη, ο Βασίλης Κικίλιας.

Μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Τοπαλίδη, ο οποίος φέρεται να παρουσίασε πλαστό βιογραφικό γι’ αυτό και απεσύρθη η πρόταση στο πρόσωπό του για τη θέση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, η νέα πρόταση στη διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είναι στο πρόσωπο του Παναγιώτη Μπογιατζίδη.

Πρόκειται για στέλεχος της Υγείας, ο οποίος διετέλεσε υποδιοικητής στην 3η ΥΠΕ από το 2004 έως το 2010. Ο κ. Μπογιατζίδης φαίνεται να διαθέτει εμπειρία στο χώρο της Υγείας, καθώς έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης
O Μπογιατζίδης Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1967. Σπούδασε Μαθηµατικά στη Σχολή Θετικών Επιστηµών του Αριστοτέλειου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης.

Έχει πραγµατοποιήσει µεταπτυχιακές σπουδές (M.Sc) στη ∆ιοίκηση Μονάδων Υγείας στη Σχολή Κοινωνικών Επιστηµών του ΕΑΠ.

Είναι ∆ιδάκτωρ (Ph.D) ∆ιοίκησης Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων και η ∆ιδακτορική του ∆ιατριβή έχει τίτλο: «Η Ικανοποίηση του Εσωτερικού Πελάτη και η Αποδοτικότητα των Υπηρεσιών. Μια Εµπειρική Μελέτη στον Χώρο της Υγείας».

Από το 1997 εργάζεται στο ΕΣΥ και έχει διατελέσει ∆ιοικητής του Νοσοκοµείου Κοζάνης από το 2004 έως το 2010.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στα Οικονοµικά της Υγείας ενώ οι επιστηµονικές του δραστηριότητες επεκτείνονται στην παρουσίαση πλήθους εργασιών σε επιστηµονικά συνέδρια µε θεµατικά πεδία τα Οικονοµικά, το Management και την Αποδοτικότητα των Υπηρεσιών Υγείας καθώς και στη δηµοσίευση επιστηµονικών άρθρων σε έγκριτα ξένα και ελληνικά περιοδικά.

Είναι εισηγητής στον Τοµέα Κοινωνικής Πολιτικής του Εθνικού Κέντρου ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης µε επιστηµονικό αντικείµενο τα Οικονοµικά της Υγείας, την ∆ιοίκηση Mέσω Στόχων, τον Στρατηγικό Σχεδιασµό και την Αποδοτικότητα των Υπηρεσιών. Επίσης εργάστηκε ως επιστηµονικός συνεργάτης της Σχολής Επαγγελµάτων Υγείας-Πρόνοιας του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας µε αντικείµενο την ∆ιοίκηση & Οικονοµία Νοσηλευτικών Μονάδων.

Έχει διατελέσει αξιολογητής προγραµµάτων και έργων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων καθώς του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.