Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας στα Γρεβενά (εικόνες + video)

2 Σεπτεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 επισκέφθηκε την πόλη το Γρεβενών ο βουλευτής Τρικάλων και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, παρουσία και του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση.

Πρώτος “σταθμός” της επίσκεψης στα Γρεβενά, ήταν ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Γιάννης Γιάτσιος, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, στο γραφείο της Περιφερειακής ενότητας Γρεβενών.

Εικόνες:

Λίγη ώρα αργότερα, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρεβενών, Γιώργο Δασταμάνη, τον Αρχηγό της Παράταξης «Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας» Κώστα Παλάσκα, Αντιδημάρχους, αλλά και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου, όπου το έθεσαν τους προβληματισμούς τους, τόσο για τους Αγρότες, όσο και για τους Κτηνοτρόφους των Γρεβενών.Εικόνες:


Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην συνέχεια επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Γρεβενών όπου είχε συνάντηση με συνεταιριστικούς φορείς στο κτίριο του Επιμελητηρίου Γρεβενών, αλλά και βιοτεχνία αγροτικών μηχανημάτων.

Τον Υφυπουργό συνόδευε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ Γρεβενών, Λεωνίδας Τεντόγλου.

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟThis entry was posted on Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2019 at 16:33 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply