Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γρεβενών που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται με την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Μακάρι η ακαδημαϊκή τους πορεία να είναι – όπως το αποτύπωσε ο Καβάφης – «γεμάτη περιπέτειες, γεμάτη γνώσεις», η σκέψη τους να είναι υψηλή και εκλεκτή συγκίνηση το πνεύμα και το σώμα τους ν’ αγγίζει.

Το ίδιο περήφανοι πρέπει όμως να νιώθουν οι γονείς των αυριανών φοιτητών που μέσα σε δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους και όλοι οι καθηγητές των σχολείων μας για τη πολλαπλή υποστήριξη που παρέχουν.

Για τους υποψηφίους και τις υποψήφιες που δεν πέτυχαν το στόχο τους πάλι στα λόγια του Ποιητή θα πρέπει να καταφύγουν, γιατί το πανεπιστήμιο είναι ένας δρόμος αλλά όχι ο μοναδικός και όχι ο πιο βέβαιος για την επιτυχία.

Καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.