Ερωτηματικό αποτελεί το πως θα κρίνουν οι άνθρωποι των ομάδων την διοίκηση της Ε.Π.Σ.Γρεβενών, στις επερχόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν τον

Φλεβάρη. Την προηγούμενη φορά οι υποσχέσεις που είχαν δοθεί, τους οδήγησαν σε συγκεκριμένες επιλογές και πλέον θα μετρήσουν αν αυτές οι υποσχέσεις εκπληρώθηκαν.


Ελπίδες για κάτι καλό δίνει η σημερινή συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου για τον Πυρσό. Ο ιστορικός σύλλογος έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, και θα είναι θετικό αυτή η προσπάθεια να βρει τον δρόμο της και να αποδώσει καρπούς.


Η σταθερή παρουσία του Πρωτέα στα εθνικά πρωταθλήματα και η σοβαρότητα της διοίκησης φέρνουν πλέον τον σύλλογο στην Β’ εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για την δικαίωση των προσπαθειών, και πρέπει όλοι πλέον να στραφούν στο πλευρό του συλλόγου ώστε να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις της κατηγορίας.

Με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά αντιμετωπίζουν στη σειρήνα την παρουσία της ομάδος στην Β΄εθνική κατηγορία στο νέο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία βρίσκεται στην δεύτερη εβδομάδα με την διοίκηση να επιδιώκει την καλύτερη υποστήριξη του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Ήδη η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές ,των οποίων τα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.


Στην ομάδα του ΠΑΟΚ δοκιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές των Γρεβενά Aεράτα Μπατακόιας, Ρίντι και Βασιλόπουλος, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοκιμαστούν και στην ομάδα του Μακεδονικού.


Στην ομάδα του Θεσπρωτού η οποία αγωνίζεται στην Footballleague , αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Ραφαήλ Αποστολίδης .


Αρκετές προτάσεις δέχεται και τις μελετάει από ομάδες της Footballleague, ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Ντινόπουλος.


Διαιτητής στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι Γιάννενα –Λάρισα 0-1 ήτανε ο Κώστας Τσέτσιλας ο οποίος αρίστευσε για ακόμη μια φορά.


Στον Πυρσό έχει εστιάσει την προσοχή της η Ε.Π.Σ, υπάρχουν όμως και άλλες ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε καθεστώς διάλυσης και ελοχεύει ο κίνδυνος να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα.


Στη 1 Σεπτέβρη ξεκινάει την προετοιμασία η ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα με αρκετές προσθήκες στο ρόστερ της, και με στόχο την διάκριση στο νέο πρωτάθλημα. Ενώ αντίθετα αρνητικά είναι τα μηνύματα από την ομάδα του Κεραυνού Μεγάρου η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.


‘Ανθρωπος και του ποδοσφαίρου ο βουλευτής μας Ανδρέας Πάτσης ο οποίος είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του Πυρσού αλλά οι καταστάσεις δεν του το επέτρεψαν .


Συνεχίζει να λάμπει το αστέρι του Ελληνικού τέννις, όπου προχθές στο Κιλκίς στους διεθνείς αγώνες σημείωσε ακόμη μία επιτυχία. Μιλάμε για την Θεοδώρα Χαντάβα η οποία είναι μόλις 15 χρονών και οι ειδικοί μιλούν για ένα ταλέντο που με σκληρή δουλειά θα αφήσει εποχή στο παγκόσμιο τέννις.

Στο μονό των κοριτσιών, αναδείχθηκε  πρωταθλήτρια και επικράτησε της Άρτεμις Ασλανισβίλι σε ένα φανταστικό παιχνίδι, με 5-7, 7-5, 6-3. Και οι δυο αθλήτριες, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε τελικό διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.