Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, δύο (2) άτομα, ένας 37χρονος αλλοδαπός και ένας 36χρονος αλλοδαπός, για παραβάσεις των νόμων περί τελωνειακού κώδικα και ναρκωτικών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα στην πρώτη περίπτωση, τις βραδινές ώρες της 02-08-2019 στα Γρεβενά, από προαναφερόμενους αστυνομικούς συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 130 πακέτα τσιγάρα, χωρίς να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Ανωτέρω πακέτα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Καστοριάς για υπολογισμό και επιβολή των προβλεπόμενων τελών και δασμών.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις απογευματινές ώρες της 02-08-2019 σε περιοχή των Γρεβενών, από προαναφερόμενους αστυνομικούς συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον ίδιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 3,44 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.