Μια μαγική βραδιά με σονάτες για βιολί και πιάνο του ΒόλφγκαμΑμαντέους Μότσαρτ, ΜπέλαΜπάρτοκ και Γιοχάννες Μπράμς μας χάρισαν δύο δικοί μας εξαίρετοι μουσικοί που διαπρέπουν στο Ανόβερο της Γερμανίας, η ElisavanBeek και ο Γιώργος Καραγιάννης. Περίπου διακόσιοι συμπολίτες μας άφησαν για λίγο την καλοκαιρινή ραστώνη και τίμησαν με την παρουσία τους  δύο νέους και ταλαντούχους  μουσικούς και με μεγάλο σεβασμό και προσοχή παρακολούθησαν όλη τη Συναυλία την οποία διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, κατά γενική ομολογία, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, με την υποστήριξη του Δήμου, της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, της ΔΕΚΕΓ και της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως αιδεσιμότατος πατέρας Σταύρος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημοσθένης Κουπτσίδης, Κώστας Παλάσκας, Τάσος Τσιρίκας και Ισαάκ Ισαακίδης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών των Ιονίων Νήσων και του Γιώργου Καραγιάννη κύριος Λάμπης Βασιλειάδης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παλιό φοιτητή του και τόνισε τον ζήλο και την επιμέλειά του και το γεγονός ότι αποφοίτησε με άριστα τη Σχολή του.



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για παρουσία τους η οποία μας δίνει δύναμη να πραγματοποιήσουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον με την αρωγή βέβαια και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, αφού ο κύριος Βασιλειάδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τη διοργάνωση, τον χώρο και το ακροατήριο, γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη και από την ποιοτική μουσική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τέλος στην ElisavanBeek και στον Γιώργο Καραγιάννη που αγαπούν τα Γρεβενά και κάθε χρόνο μας χαρίζουν μια όμορφη Συναυλία και να τους ευχηθούμε επαγγελματική επιτυχία στο δύσκολο αλλά πολύ ωραίο έργο τους και οικογενειακή ευτυχία, καθώς το Φθινόπωρο θα ενώσουν τις τύχες τους και θα είναι και επισήμως ζευγάρι στη ζωή.

 

Ο Πρόεδρος         Η Γενική Γραμματέας

Στέργιος Πουρνάρας        Χαρά Καραλιόλιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.