Λένε πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά και πολύ συχνά παρατηρούμε ότι αρκετοί άνθρωποι, επιλέγουν να έχουν στο πλάι τους έναν σύντροφο με τον οποίο τους χωρίζει ηλικιακό χάσμα! Ποια είναι όμως η άποψη των ζωδίων για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας; Πόσο εύκολα ή δύσκολα κάνουν σχέση με άτομο που είναι αρκετά μεγαλύτερο ή νεότερο από αυτούς; Τελικά μπορεί κάθε ζώδιο να διατηρήσει μία μακρόχρονη σχέση όταν υπάρχει διαφορά ηλικίας; Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και του ατόμου που ενδιαφέρει και πάρε απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτηματικά!
ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν έχει ταμπού με την ηλικία και φυσικά θα κυνηγήσει ερωτικά όποιο άτομο του «γυαλίσει»! Τις περισσότερες φορές, έχει την τάση να συνάπτει σχέσεις με άτομα που είναι μικρότερα σε ηλικία από εκείνον. Αυτό συμβαίνει γιατί του αρέσει να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους που έχουν  ακόμα περισσότερο κέφι, ενέργεια, ζωντάνια  και ενθουσιασμό από εκείνον. Μέσα από την σχέση του με ένα νεότερο άτομο, ο Κριός αισθάνεται να  αναζωογονείται και  να  επιβεβαιώνεται, άσε που πιστεύει ότι μπορεί να έχει και το πάνω χέρι και αυτό είναι κάτι που του αρέσει πολύ!
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος στα πιο νεανικά του χρόνια θα πειραματιστεί στον τομέα των ερωτικών του σχέσεων και θα δοκιμάσει να έρθει κοντά τόσο με άτομα μεγαλύτερα όσο και με άτομα νεότερα από εκείνον … προκειμένου να αποκτήσει την εμπειρία στον έρωτα! Για την επιλογή όμως ενός μόνιμου ερωτικού συντρόφου, ο Ταύρος θα κάνει πάντα το σωστό και θα βάλει πάνω από όλα τη λογική του μπροστά … Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει ταμπού με την ηλικία και δεν του πολυαρέσουν οι μεγάλες διαφορές. Ακόμα λοιπόν και αν ερωτευτεί τρελά ένα άτομο με το οποίο τον χωρίζουν πολλά χρόνια διαφοράς, θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον εαυτό του, πολύ απλά γιατί πιστεύει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον …
ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ταμπού δεν έχουν καμία θέση στις ερωτικές επιλογές του Διδύμου, ο οποίος τις περισσότερες φορές προκαλεί στα ζητήματα των σχέσεων! Το βασικό χαρακτηριστικό ενός Δίδυμου, είναι ότι μπορεί να τα πάει περίφημα με όλες τις ηλικίες, έχει την άνεση να επικοινωνεί το ίδιο καλά τόσο με ένα νεαρό όσο και με ένα ώριμο άτομο! Στον έρωτα φυσικά του αρέσουν τα δύσκολα, διψά για γνώση και εμπειρία, έτσι λοιπόν οι σχέσεις του πάντα έχουν κάτι το εκκεντρικό! Μην παραξενευτείς λοιπόν αν ο Δίδυμος συνάψει σταθερή, μόνιμη σχέση με ένα άτομο που είναι αρκετά μεγαλύτερό του, είτε κατά πολύ μικρότερό του !!!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος πηγαίνει εκεί που τον οδηγεί το συναίσθημα και αν η καρδιά του χτυπήσει κάποια στιγμή για ένα άτομο που δεν είναι κοντά στην ηλικία του, το βέβαιο είναι ότι δεν θα μπορέσει να αντισταθεί … Ωστόσο, επειδή η επιθυμία του Καρκίνου είναι η αποκατάσταση, δηλαδή η μακρόχρονη πορεία μίας σχέσης ή και ο γάμος… θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα διατηρήσει μία σχέση με μεγάλο ηλικιακό χάσμα για αρκετό χρονικό διάστημα. Σημαντικό είναι εδώ να αναφέρουμε, ότι ο Καρκίνος, θα δώσει μεγάλη βάση και στη συμβουλή της οικογένειάς του. Αν λοιπόν η οικογένειά του, δυσανασχετήσει με μία σχέση που έχει διαφορά ηλικίας, τότε αυτός δύσκολα θα μπορέσει να την διατηρήσει!
ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα θέλει να έχει στο πλάι της έναν άντρα που θα τον θαυμάζει και ο οποίος θα την έχει στα όπα – όπα … επομένως ένας άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, ο οποίος είναι κατασταλαγμένος και της προσφέρει τη ζωή που θέλει … την γοητεύει πολύ! Όταν μία Λιονταρίνα όμως αρχίζει να μεγαλώνει σε ηλικία και θέλει να νιώσει επιθυμητή, τότε είναι πολύ πιθανό να πέσει στα δίχτυα του έρωτα ενός νεαρού άνδρα! Όσο για τον άνδρα Λέων, επιζητά, επιθυμεί και θέλει να κατακτά γυναίκες που είναι νεότερες από εκείνον … είναι για αυτόν μία μορφή επιβεβαίωσης.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα Παρθένος, γοητεύονται από άτομα που είναι μεγαλύτερης ηλικίας, γιατί έχουν την ωριμότητα, τη σοβαρότητα αλλά και την γνώση! Η επικοινωνία είναι πολύ βασικό στοιχείο για την ύπαρξη μακρόχρονης σχέσης για έναν Παρθένο, για αυτό λοιπόν λέει «ναι» σε μία σχέση με διαφορά ηλικίας, γιατί τις περισσότερες φορές αισθάνεται ότι μιλά την ίδια γλώσσα με ανθρώπους μεγαλύτερους από εκείνον!
ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική ζωή ενός Ζυγού είναι αρκετά ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη, δίχως ταμπού και προκαταλήψεις.  Γενικά ένας Ζυγός, θέλει να έχει ισορροπία, για το λόγο αυτό δεν τον κεντρίζουν οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Σαφώς μπορεί να κάνει μία σχέση με ένα άτομο που είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερο ή μικρότερο, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θα προκαλέσει με τις επιλογές του.  Ένας Ζυγός είναι της άποψης ότι το μεγάλο ηλικιακό χάσμα, δύσκολα μπορεί να γεφυρωθεί … χωρίς όμως να κριτικάρει γύρω του τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε Σκορπιός έχει ερωτευτεί σε κάποια περίοδο της ζωής του, ένα άτομο που ήταν κατά πολύ μεγαλύτερό του … Ένας Σκορπιός γοητεύεται από την εμπειρία αλλά και την ασφάλεια και εμπιστοσύνη που αποπνέει ένας άνθρωπος που έχει παραπάνω χρόνια από εκείνον! Ωστόσο, όταν η ηλικία του Σκορπιού είναι προχωρημένη … τότε μπορεί και να ξαφνιάσει με το ερωτικό πάθος για ένα άτομο που είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνον! Κατά γενική ομολογία λοιπόν, ο Σκορπιός τα πάει καλά με το χάσμα της ηλικίας.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι φιλελεύθερος στον έρωτα, δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις, ίσα- ίσα που του αρέσουν οι προκλήσεις και οι εμπειρίες στα ερωτικά! Η ηλικία δεν παίζει λοιπόν κανένα ρόλο στην επιλογή του ερωτικού του συντρόφου! Ο Τοξότης μπορεί να κάνει σχέση τόσο με άτομο ίδιας ηλικίας, όσο με πολύ μεγαλύτερο ή μικρότερο. Γενικότερα, επειδή ο Τοξότης είναι συλλέκτης εμπειριών και μετρά στο ενεργητικό του σχέσεις, που έχουν και κάποιο χάσμα (είτε ηλικιακό, είτε χιλιομετρικό)!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του και νιώθει έλκη για άτομα που είναι μεγαλύτερα σε ηλικία από εκείνον!  Η γυναίκα Αιγόκερως, θέλει να έχει στο πλάι της, έναν άνδρα ώριμο, που θα έχει καταφέρει να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του και θα μπορεί μέσα από αυτόν να αντλήσει γνώση! Ο άνδρας Αιγόκερως, στο ξεκίνημα της ερωτικής του ζωής θα ερωτευτεί μία γυναίκα μεγαλύτερή του, στην πορεία όμως, θα επιλέξει για μακρόχρονη σχέση ή και γάμο, μία γυναίκα νεότερή του, γιατί πολύ απλά θέλει να είναι ο δάσκαλος, ο μέντορας!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο απρόβλεπτος και εκρηκτικός Υδροχόος, προκαλεί συνήθως με τις ερωτικές του επιλογές ! Δεν είναι απλά ότι μπορεί να τον δεις να κάνει σχέση με άτομο που τον χωρίζουν απλά μερικά χρόνια, είναι πολύ πιθανό να σε σοκάρει με μία σχέση του, στην οποία θα υπάρχει μεγάλο ηλικιακό χάσμα. Σε κάθε περίπτωση, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν αισθάνονται άσχημα με τις διαφορές ηλικίας, ωστόσο ταιριάζουν πολύ περισσότερο με άτομα που είναι νεότερά τους!
ΙΧΘΕΙΣ

Ένας Ιχθύς έχει ανάγκη να νιώσει την συναισθηματική ασφάλεια και την σιγουριά που μπορεί να του δώσει ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνον. Δύσκολα όμως θα μπορέσει να διατηρήσει μία μακρόχρονη σχέση με ένα άτομο νεότερο, αφού θα είναι διαρκώς μέσα στην ανασφάλεια και στον φόβο… Αν και ο Ιχθύς δεν βάζει ταμπέλες στις σχέσεις, του είναι πιο εύκολο να κάνει μία μακρόχρονη σχέση με ένα άτομο που είναι κοντά στην δική του ηλικία, άντε έστω και λίγο μεγαλύτερο!

Oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.