Πέρα από την ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας από την Αρμενία (3-2), οι «μεγάλοι» έκαναν επίδειξη δύναμης (Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο) η Ιταλία νίκησε με ανατροπή και οι Ισλανδοί πήραν το… ντέρμπι κόντρα στους Τούρκους για τα προκριματικά του EURO 2020

Με 13 ματς συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση της ημέρας (11/6) για τα προκριματικά του EURO 2020. Γερμανία και Γαλλία έκαναν επίδειξη δύναμης, η Ιταλία έκανε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στους Βόσνιους και η Ισλανδία πήρε το ντέρμπι του Γκρουπ Η, βάζοντας φωτιά στον πιο ανοικτό Όμιλο της διαδικασίας των προκριματικών.

Όσο για την Ελλάδα… Δύο λέξεις μόνο αντανακλούν αυτά που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Αρμένιους. Μιζέρια και παρακμή.

Ας δούμε το πανόραμα των Ομίλων για σήμερα 11/6

Το 4/4 έκανε η Βόρειος Ιρλανδία επικρατώντας δύσκολα της Λευκορωσίας με 1-0 εκτός έδρας και παραμένει στην κορυφή του Ομίλου. Από κοντά και η Γερμανία που έπεται (με ματς λιγότερο) και σκόρπισε με 8-0 τους άμοιρους Εσθονούς.

Γκρουπ C
Λευκορωσία – Βόρεια Ιρλανδία 0-1

Γερμανία – Εσθονία 8-0

 

 

Οι Σλοβάκοι βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης μετά τη εκτός έδρας 5αρα επί του Αζερμπαιτζάν, ενώ οι Ούγγροι πέτυχαν πολύ σημαντική νίκη επί των Ουαλών στο τέλος (1-0) και βρίσκονται στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς και ματς περισσότερο.

Γκρουπ Ε
Ουγγαρία – Ουαλία 1-0

Αζερμπαϊτζάν – Σλοβακία 1-5

 

 

Η Γαλλία διέλυσε την Ανδόρα με 4-0, η Αλβανία βρήκε γκολ και εντός έδρας τρίποντο κόντρα στη Μολδαβία, αλλά το ντέρμπι του Ομίλου πήγε στους Ισλανδούς οι οποίοι επικράτησαν των Τούρκων με 2-1 και πλέον έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του Ομίλου με Γαλλία, Τουρκία και Ισλανδία να έχουν από 9 βαθμούς.

Γκρουπ Η
Ανδόρα – Γαλλία 0-4

Ισλανδία – Τουρκία 2-1

Αλβανία – Μολδαβία 2-0

 

 

Οι Βέλγοι και οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις, επικράτησαν των Σκωτσέζων (2-0) και των Κυπρίων (1-0) αντίστοιχα και βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις του Ομίλου δείχνοντας από νωρίς πως δεν χωράει… τρίτος μεταξύ τους.

Γκρουπ Ι
Βέλγιο – Σκωτία 3-0

Ρωσία – Κύπρος 1-0

Καζακστάν – Άγιος Μαρίνος 4-0

 

 

Σκούρα τα πράγματα στον Όμιλο της Εθνικής. Η Ιταλία έκανε την ανατροπή κόντρα στην αξιόμαχη Βοσνία επικρατώντας με 2-1 και έφτασε τους 12 πόντους, παραμένοντας στην κορυφή. Δεύτερη η Φινλανδία που νίκησε το Λιχτενστάιν με 2-0 εκτός έδρας και έφτασε τους 9 βαθμούς. Η επώδυνη και ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας από την Αρμενία με 3-1 εντός έδρας, κάνει το όνειρο του EURO 2020 να ξεφτίζει επικίνδυνα για τη Γαλανόλευκη που παρουσιάζει οικτρή εικόνα.

Γκρουπ J
Ιταλία – Βοσνία 2-1

Λιχτενστάιν – Φινλανδία 0-2

Ελλάδα – Αρμενία 2-3

 

 

to10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.