Καθώς την Κυριακή ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω δημόσια θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους αιρετούς του τόπου μας.

Αρχικά, στον Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος εξελέγη πανηγυρικά από τον πρώτο κιόλας γύρο των εκλογών νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Επρόκειτο για μια νίκη που αντιστοιχεί στην κοινωνική αποδοχή του έργου και των αξιών που ο ίδιος και τα στελέχη του ψηφοδελτίου του πρεσβεύουν για τον τόπο μας.

Εξίσου συγχαρητήρια αξίζουν στον εκ νέου Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη και τον νέο Δήμαρχο Δεσκάτης Δημήτρη Κορδίλλα, στους οποίους ο γρεβενιώτικος λαός ανέθεσε το πολύ σημαντικό έργο και την ιδιαίτερη ευθύνη της διαχείρισης των κοινών της περιοχής μας.



Τέλος, εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους νεοεκλεγέντες περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, η συμβολή των οποίων σίγουρα θα αποτυπωθεί στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι των Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Η σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι κεφαλαιώδης για τη λειτουργία του πολιτεύματος μας συνολικά.
Χρειάζεται, όμως, ουσιαστική συνειδητοποίηση του μεγάλου βάρους της θεσμικής ευθύνης, παραγωγική συνεργασία, νηφαλιότητα, μεράκι και κυρίως συνεχή διάθεση προσφοράς στον τόπο.
Αν αυτά τα στοιχεία υπάρχουν και εκδηλώνονται κατά τρόπο ανυπόκριτο, το βέβαιο είναι πως ο τόπος μας μπορεί να πάει μπροστά!

Καλή δύναμη σε όλους με ενότητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.