Το αποτέλεσμα της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης αποτελεί την σπουδαιότερη επιβεβαίωση της προσπάθειας που εγώ και η ομάδα μου καταβάλλουμε πέντε χρόνια τώρα για τον Δήμο Γρεβενών. Η επιτυχία αυτή οφείλεται εξίσου σε όλους τους υποψήφιους συμβούλους μας, εκλεγμένους και μη, που ένωσαν τις δυνάμεις τους στον κοινό μας σκοπό. Θέλω λοιπόν να τους συγχαρώ ιδιαιτέρως γιατί ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος για τους ίδιους, αυτοί συνέβαλαν τα μέγιστα. Επίσης θέλω να συγχαρώ όσες και όσους υποψηφίους, ανεξαρτήτως συνδυασμού, εξελέγησαν και να τους ευχηθώ καλή θητεία και σύνεση στο έργο τους.




Για εμένα προσωπικά η επόμενη μέρα φέρει έντονα τον απόηχο της συγκίνησης για τον αποφασιστικό τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε η προτίμησή σας και κάνει ήδη αισθητή την ευθύνη που αναλαμβάνουμε για τα χρόνια που ακολουθούν. Σας διαβεβαιώνω ότι σε επίπεδο αρχών και θέσεων δεν αλλάζει τίποτα. Σε επίπεδο έντασης εργασίας, όμως, σίγουρα ξεκινάει μια πιο απαιτητική τετραετία, καθώς τώρα θα αρχίσουν να εκτελούνται πολλά από τα μεγάλα έργα των οποίων την έγκριση έχουμε ήδη εξασφαλίσει.

Το πιο σημαντικό στοίχημα βέβαια είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και να νιώθουν ασφαλείς όλοι οι Δημότες, ανεξάρτητα από την πολιτική κατεύθυνση που επέλεξαν, να απολαμβάνουν όλοι τα ίδια χωρίς διαχωριστικές γραμμές και χρώματα, να καμαρώνουμε όλοι μαζί για τον τόπο μας. Θα συνεχίσω να πιστεύω και να ενθαρρύνω τη συνεργασία, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητα. Το Δημαρχείο είναι και θα παραμείνει και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ένας χώρος ευπρόσδεκτος για τους Δημότες των Γρεβενών (και για τους επισκέπτες), για τις νέες, τους νέους και τις ιδέες τους, για όσους και όσες θέλουν να μας επιβραβεύσουν αλλά και για να μας κρίνουν.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που αναθέσατε σε εμένα και στους υποψήφιους συμβούλους μου το καθήκον και την τιμή να σας εκπροσωπούμε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αναγνώριση των κόπων μας.

Γραφείο  Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.