Σαν “βόμβα” έπεσε στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να ορίσει τον Γιώργο Καμίνη επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος αντί του Ευάγγελου Βενιζέλου στον οποίο έδειξε πρακτικά την …αποστρατεία, προτείνοντάς του την 12η τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στη δήλωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος “κατακεραυνώνει” την κ. Γεννηματά ότι επιθυμεί να μετατρέψει το ΚΙΝΑΛ σε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό και τον οδήγησε εκτός ΚΙΝΑΛ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Εξέφρασα τη βεβαιότητά μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ”.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευ. Βενιζέλου



Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας.

Πηγές ΚΙΝΑΛ: Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο Γ. Καμίνης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, πηγές του ΚΙΝΑΛ ανέφεραν ότι ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων ήταν ένας πετυχημένος Δήμαρχος και η επιλογή του συμβολίζει τον στόχο του ΚΙΝΑΛ για διεύρυνση στην Κεντροαριστερά.

O Γιώργος Καμίνης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ

O πρώην δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ σε μια απόφαση έκπληξη της Φώφης Γεννηματά.

Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, καθώς οι πληροφορίες συνέκλιναν πως αυτή η θέση θα δινόταν στον Ευάγγελο Βενιζέλο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής βάζει πρώτο στο Επικρατείας τον πρώην δήμαρχο δίνοντάς του τη δυνατότητα να είναι βουλευτής στην επόμενη βουλή.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο κ. Καμίνης ήταν τέταρτος σε ψήφους στις πρόσφατες ευρωεκλογές ενώ δεν είχε πάει καλά και στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής στο Κίνημα Αλλαγής πριν από 1,5 χρόνο.

capital

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.