Το εκλογικό αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι οριστικό, καθώς ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση και οι Νίκος Ταχιάος και Κώστας Ζέρβας, πάνε στον β’ γύρο.

Μετά το αίτημα του Γιώργου Ορφανού για επανακαταμέτρηση, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν με καθυστερήσεις στην καταμέτρηση, επιβεβαιώθηκαν τα αρχικά αποτελέσματα.

Η επανακαταμέτρηση έγινε με γρήγορους ρυθμούς και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο στα 475 τμήματα, μεταξύ Ζέρβα και Ορφανού. Ο κ. Ορφανός έμεινε 509 ψήφους πίσω από τον κ. Ζέρβα και έτσι έμεινε εκτός β’ γύρου στις δημοτικές εκλογές.



Αναμένεται δήλωση Ορφανού για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Υπήρξε η πληροφορία πως είχε καταγραφεί μεγάλος αριθμός άκυρων ψηφοδελτίων, αλλά δεν επαληθεύτηκε, ενώ το thestival.gr επικαλείται και πληροφορίες από το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Ζέρβα, όπου οι εκπρόσωποι του οποίου ήταν παρόντες στη διαδικασία, επιβεβαίωσαν ότι δεν προκύπτει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό της αρχικής καταγραφής.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ορφανός αναμένεται να κάνει και γραπτή δήλωση προς τα ΜΜΕ για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.