“Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κασαπίδη Αλλαγή Πορείας και έδωσαν αυτήν την πεντακάθαρη νίκη στα Γρεβενά και στην Δυτική Μακεδονία. Είναι μια νίκη όλων των πολιτών ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων.

Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με τίμησαν με την ψήφο τους, σε όλους όσους με στήριξαν στην προεκλογική διαδικασία.

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, σε όλα τα μέλη εκλεγμένα και μη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές και εθελοντές

Πιστεύω ακράδαντα στο πρόσωπο του Γιώργου Κασαπίδη γιατί είναι ο άνθρωπος με όραμα με γνώση των τοπικών προβλημάτων, που με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και αγωνιστικότητας και με αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, θα πάει την Δυτική Μακεδονία στο ύψος που μας αρμόζει” .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.