Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη δημοτικών αρχών αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν δημοτική σύμβουλο του Δήμου Γρεβενών, καθώς και όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο με βοήθησαν, με στήριξαν και ήταν δίπλα μου σε όλη αυτήν την διαδρομή!

Ευχαριστώ τον Κώστα Παλάσκα, τον αρχηγό του συνδυασμού μας, που με επέλεξε να στελεχώσω τον συνδυασμό του, εκτιμώντας τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό ενός νέου ανθρώπου.

Συγχαίρω, επίσης, όλους τους συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό για τον έντιμο, αξιοπρεπή, χωρίς εξαρτήσεις και αθέμιτες συναλλαγές αγώνα που δώσαμε. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω άλλωστε ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και απέκτησα καλούς φίλους.

Αν και η προσπάθεια δεν αξιολογήθηκε όπως περιμέναμε, κατέγραψε την επιθυμία για έναν Δήμο στήριγμα του πολίτη με διαφανή και έντιμη διαχείριση.

Τέλος, συγχαίρω ακόμη όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών, εκλεγέντες και μη, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία με κίνητρο την αγάπη και την διάθεση για προσφορά στον τόπο.

Όσο με αφορά δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε προσπάθεια και να αφιερώσω όσο χρόνο χρειαστεί για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του τόπου μας!

Ιφιγένεια Στεργιούλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.