Με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών και συναντήσεων με τους φορείς των Γρεβενών.

Η συζήτηση που ακολούθησε των συναντήσεων τόσο στα γραφεία του ΕΒΕ όσο και του Εμπορικού Συλλόγου ήταν ιδιαίτερα φιλική αλλά και εποικοδομητική για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Κοινή διαπίστωση η μεγάλη πληθυσμιακή αιμορραγία που βιώνει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια κύρια σε παραγωγικό δυναμικό και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες σε όλο το φάσμα του Δήμου. Το Πρόγραμμα leader,αλλά και η μη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων από το Δήμο και τους άλλους φορείς μονοπώλησε το ενδιαφέρον και των δύο πλευρών.

Θέλουμε τονίζουν και οι δύο Πρόεδροι, αλλά και τα μέλη των Δ.Σ, οι Προμήθειες του Δήμου Γρεβενών να κατευθύνονται πρωτίστως προς τους επαγγελματίες των Γρεβενών και όχι άλλων Νομών.

Ο κ. Κουπτσίδης αρχικά τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διεκδικήσει «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα» ως ανταποδοτικό, για την φιλοξενία προσφύγων στα Γρεβενά. Τα οφέλη του προγράμματος τόνισε είναι πολλαπλά σε όλους τους τομείς Στη συνέχεια δήλωσε παρών στα αιτήματά τους. Προέρχομαι και εγώ τόνισε από το δικό σας χώρο και γνωρίζω καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας ελεύθερος επαγγελματίας. Θα είμαστε δίπλα σας και η συνεργασία μας θα είναι συχνή και ουσιαστική. Θα στηρίξουμε κάθε δράση σας και κάθε προσπάθειά σας με στοχευμένες ενέργειες και δράσεις. Ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από το μέλλον του Δήμου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.