Ο ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών, νίκησε με σκορ 75-55, στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ στο Μακροχώρι Βέροιας, σε αγώνα κατάταξης για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία Μπάσκετ, την ομάδα του Α.Ο.Πολυγύρου.



Οι άντρες του Πέτρου Μουρουζίδη, πήραν το “ροζ φύλλο του αγώνα” και περιμένουν την επίσημη επικύρωση της βαθμολογίας από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στη Β Εθνική κατηγορία, σε περίπτωση που προκύψει κενή θέση.
Δεκάλεπτα: 18-15, 34-34, 57-47, 75-55
Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ντόγκας
Πρωτέας Γρεβενών (Μουρουζίδης): Τζήμου 3, Γρούδος 9(2), Μαλούτας 19(4), Μιχαηλίδης 17(5), Κλωνάρας 10, Συλλάκος, Τακίδης 9(1), Μπόζιαρης 1, Μακρής 8(2), Μαλιούρας.
ΑΟ Πολυγύρου (Τσούρμας- Καπλανίδης): Νικολαϊδης, Πιπιλιάρης 9(2), Κουλαξής 3(1), Ρίζος, Παυλέας 7, Νικολόπουλος 2, Νουκάρης 22(3), Σπουργίτης, Χαριστός, Αζίζης 12.

Για μια ακόμη φορά, δεκάδες Γρεβενιώτες ακολούθησαν την ομάδα στην Βέροια, και κατέκλυσαν κυριολεκτικά το κλειστό Γυμναστήριο.
Αρνητικό συμβάν στον αγώνα, ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη Νίκου Μπόζιαρη στο γόνατο, γεγονός που θα τον κρατήσει, για μεγάλο χρονικό διάστημα έξω από τα τερέν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.