Είμαστε σήμερα εδώ για να σας υποσχεθούμε, ένα Δήμο Ανθρώπινο, ένα Δήμο κοντά και δίπλα στο δημότη μας τονίζει μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους κατοίκους του Δοξαρά, του Κοσματίου, του Κηπουρειού, των Πριονίων, της Κρανιάς και της Πηγαδίτσας, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου.
Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά μας, για το Δήμο μας. Να δώσουμε τέλος στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Στόχος μας είναι η επίλυση των προβλημάτων μικρών και μεγάλων, όλων των περιοχών και του μικρότερου χωριού.
Θα είμαστε δίπλα σας απαντά στους κατοίκους των χωριών μας όχι με λόγια αλλά με έργα. Οι πόρτες του γραφείου του Δημάρχου θα είναι ανοιχτές καθημερινά για όλους τους πολίτες. Το εφαρμόσαμε τα χρόνια της Αυτοδιοικητικής μας πορείας θα το εφαρμόσουμε και τώρα.
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του τόνισε ότι το στελεχώνουν άνθρωποι ικανοί με εμπειρία που γνωρίζουν καλά την καθημερινότητα των πολιτών μας, αλλά και άνθρωποι νέοι με νέες ιδέες, με όραμα και διάθεση για προσφορά. Με αυτούς τους ανθρώπους θα πάμε τον τόπο μας μπροστά.
Τέλος ο κ. Κουπτσίδης εμφανώς συγκινημένος για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών, αφού τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του δήλωσε «Σήμερα «Μαζί» κάνουμε το επόμενο αποφασιστικό βήμα, για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες»
Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» συνόδευαν Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.