Το πρόγραμμα επισκέψεων του Σαββάτου
Τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου: Μικροκλεισούρα, Πιστικό, Πυλωροί, Έξαρχο, Βάρη, Κνίδη και Πόρο επισκέφθηκαν την Παρασκευή 17 Μαΐου ο Γιώργος Δασταμάνης, Επικεφαλής του συνδυασμού “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” και οι υποψήφιοι σύμβουλοί του.

Ο κ. Δασταμάνης απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τον προγραμματικό του σχεδιασμό για την επόμενη τετραετία και να τονίσει ότι προτεραιότητα έχουν τα έργα αναβάθμισης της καθημερινότητας.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στην ένταξη στο Πράσινο ταμείο της παιδικής χαράς στην Κνίδη, στην ολοκλήρωση των διαδικασιών ένταξης στο Leader της δημιουργίας χώρου δασικής αναψυχής στην περιοχή της Παλαιοκνίδης-Κρεμαστού. Στην ολοκλήρωση της περιφερειακής οδού στον Πόρο. Στα έργα συντηρήσεων αγροτικής οδοποιίας. Στην ανακατασκευή της γέφυρας Κνίδης- Ιτέας η οποία είχε καταστραφεί από τις θεομηνίες. Στην κατασκευή για πρώτη φορά πεζοδρομίων στην τοπική κοινότητα Πυλωρών και στην τσιμεντόστρωση του δρόμου προς την εκκλησία στην Μικροκλεισούρα.

Τέλος αναφέρθηκε στον νοικοκύρεμα του Δήμου σε οικονομικό επίπεδο. Ειδικότερα επισήμανε ότι ο Δήμος Γρεβενών βρίσκεται πλέον μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα αφού αποπληρώθηκαν όλες οι παλιές οφειλές και πλέον οι χρηματοδοτήσεις (ΣΑΤΑ) θα διατίθενται για νέα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη.

Ευχαρίστησε τους κατοίκους και ζήτησε εκ νέου τη στήριξη τους στις επερχόμενες εκλογές.

Το πρόγραμμα επισκέψεων του Σαββάτου
Το Σάββατο 18 Μαΐου ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιώργος Δασταμάνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά», μαζί με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους θα επισκεφτεί τα παρακάτω χωριά και το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

17.00 ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ

17.30 ΠΗΓΑΔΙΤΣΑ

18.00 ΔΕΣΠΟΤΗΣ

18.30 ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ

19.00 ΑΝΘΡΑΚΙΑ

19.45.ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ

20.45 ΦΕΛΛΙ

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.