Σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πλήθος ετεροδημοτών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής του συνδυασμού  Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας κ. Κώστας Παλάσκας καθώς και πολυμελής αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Ο κ. Παλάσκας παρουσίασε στην ομιλία του (ολόκληρη εδώ),  τους πέντε άξονες στους οποίους διαρθρώνεται το πρόγραμμα του συνδυασμού και καλύπτουν τους τομείς: α)της αλληλεγγύης και της κοινωνικής πρόνοιας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας·β) της ποιότητας ζωής για όλους, με έμφαση τις δράσεις καθημερινότητας και την εγγύτητα της νέας δημοτικής αρχής σε όλους τους πολίτες των Γρεβενών· γ) τον εξορθολογισμό της διοικητικής διάρθρωσης και την οικονομική ευρωστία του Δήμου· δ) την υποστήριξη της τουριστικής ανάπτυξης και του πολιτισμού· και ε) τις επενδύσεις στο συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας, τον πρωτογενή τομέα.

«Θέλουμε ξεκάθαρα προγράμματα και καθαρές κουβέντες ή πολιτικούς που κρύβονται από το δημόσιο διάλογο και αποφεύγουν τις τηλεοπτικές αναμετρήσεις;», αναρωτήθηκε ο κ. Παλάσκας. Για να συμπληρώσει, «τα Γρεβενά δεν μπορούν να αντέξουν άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια. Δεν μπορούν να αντέξουν άλλες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Δεν μπορούν να αντέξουν άλλες προσδοκίες να διαψεύδονται.»

Αναφέρθηκε, επίσης, στη συγκρότηση του συνδυασμού, το οποίο«αποτελείται από νέους και καταξιωμένους στην κοινωνία των Γρεβενών συμπολίτες μας. Ένα ψηφοδέλτιο αντάξιο των προκλήσεων, των προσδοκιών αλλά και των δυνατοτήτων των Γρεβενών μας.»

Κλείνοντας, επισήμανε «…αυτές οι εκλογές αφορούν το μέλλον. Αφορούν το δικό μας αύριο αλλά το αύριο των παιδιών μας. Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών της 26 Μαΐου. […] Με γνωρίζετε καλά. Γνωρίζετε ότι ποτέ δεν σας πρόδωσα ούτε θα σας προδώσω. Διότι υπάρχει μεταξύ μας μια πολύ σπάνια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και αγάπης. Μια δυνατή σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που κανένας και τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει.Αποφασισμένοι προχωράμε να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στο Δήμο και να αναγεννήσουμε τα Γρεβενά μας!», κατέληξε.





Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης  με την παρουσία τους, και ο Γρεβενιώτης υποψήφιος  Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δημήτρης Χαλάτσογλου καθώς επίσης και ο Γρεβενιώτης  υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Νασιούλας.

Από το Γραφείο Τύπου  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.