Πρωτοφανής αποθέωση του Τσιτσιπά από τον Τζόκοβιτς στα ελληνικά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην Μαδρίτη, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ, ωστόσο, αποχωρεί από την ισπανική πρωτεύουσα με σημαντικά κέρδη στη βαλίτσα του.

Συγκεκριμένα, με την παρουσία στον τελικό έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 608.700 ευρώ, ενώ παράλληλα πρόσθεσε σημαντικούς πόντους στην φετινή του συγκομιδή. Πέρσι, είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο, ενώ φέτος έφτασε μέχρι το τέλος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βάλει πολλούς βαθμούς στο… σακούλι του, οι οποίοι θα τον εκτοξεύσουν στο Νο.7!

Από το πρωί της Δευτέρας ο Στέφανος θα είναι ο 7ος καλύτερος τενίστας στον κόσμο! Ο 20χρονος «χτύπησε» νέο career high και πηγαίνει στην Ρώμη με την ψυχολογία στα ύψη. Ο συμπατριώτης μας τις επόμενες ημέρες θα λάβει μέρος στο χωμάτινο Masters που γίνεται στην ιταλική πρωτεύουσα, με στόχο μία ακόμα σπουδαία πορεία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής ο Τσιτσιπάς έμαθε και τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του Internazionali BNL d’Italia. Συγκεκριμένα, στον δρόμο του Στέφανου θα βρεθεί ο Ιταλός Γιανίκ Σίνερ.

Πρωτοφανής αποθέωση του Τσιτσιπά από τον Τζόκοβιτς στα ελληνικά!

Ο Ελληνας τενίστας μπορεί να ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό του Mutua Madrilena Open από τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-4), αλλά με τις εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε Ζβέρεφ και Ναδάλ απέδειξε ότι είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα.

Κατά τη διάρκειας της απονομής στη Μαδρίτη, ο Σέρβος έβγαλε το καπέλο του στον Στεφ και σε άπταιστα ελληνικά τον ευχαρίστησε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο για τα ωραία του λόγια. Είσαι σίγουρα ο νέος σταρ του τένις με λαμπρό μέλλον. Είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου!

Αυτό που θέλω να πω είναι για την προσωπικότητά σου και την οικογένειά σου. Σε ξέρω από πολύ μικρό. Ευχαριστώ φίλε!»

Στη συνέχεια ο Σέρβος ευχαρίστησε άπαντες στην ομάδα του και όσους βοήθησαν για να έρθει σε πέρας το τουρνουά.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.