Το Βραβείο Συμμετοχής κατάκτησε ο Δήμος Γρεβενών για τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας το 2018 και επιβεβαίωσε την πεποίθηση ότι τα Γρεβενά δεν υπολείπονται κανενός άλλου Δήμου της χώρας. Με μέθοδο, συνέπεια, επιμονή στην ποιότητα και τις σωστές συνεργασίες στηρίζουμε εδώ και πέντε χρόνια τον τόσο σημαντικό αυτό θεσμό και έτσι θα συνεχίσουμε και για το 2019 που ο στόχος θα είναι η πρωτιά σε εθνικό ή ευρωπαϊκό επίπεδο. Άλλωστε και το χρηματικό έπαθλο που συνοδεύει το βραβείο θα δαπανηθεί γι’ αυτό τον σκοπό.

Στην τελετή απονομής στο κτήριο της Παλιάς Βουλής παρευρέθηκε για λογαριασμό του Δήμου και παράλαβε το βραβείο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μάνθος Αδάμος.

Στον χαιρετισμό του, μεταξύ των άλλων, ευχαρίστησε τους φορείς και τους ιδιώτες που συνέδραμαν στην διοργάνωση του 2018: την Εφορεία Αρχαιοτήτων Γρεβενών, το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης Γρεβενών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Γρεβενών, τη δασκάλα του Χορευτικού τμήματος του Δήμου Γρεβενών κ. Κατερίνα Προκόβα, τους ιδιώτες κ.κ. Αντώνη Σβολιαντόπουλο, Αντώνη Παπαβασιλείου, Απόστολο Διανέλο και την πρόεδρο του Δοτσικού κ. Μερόπη Τσιμπέρη.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.