Δείτε την ανακοίνωση:




  •          Κατά την διάρκεια της χρονιάς αλλά και πριν την έναρξη των αγώνων μπαράζ της ΕΠΣ Γρεβενών για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Α΄τοπικού , υπήρχε η διαβεβαίωση από τη διοργανώτρια αρχή για τη διεξαγωγή των αγώνων κάθε Σαββατοκύριακο.
  •         Τα γεγονότα όμως είναι διαφορετικά  , και οι αγώνες διεξήχθησαν Σάββατο-Τετάρτη-Σάββατο , γεγονός που σίγουρα έχει επιβαρύνει τους αθλητές .Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ Καληράχης δυστυχώς βρίσκεται στη δύσκολη θέση να έχει έξι (6) παίχτες τραυματίες με σοβαρούς τραυματισμούς (Ρήξη χιαστών και θλάσεις).
  •         Επειδή πάνω απ΄όλα πρόκειται για αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό , και προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας όπως επίσης και των αθλητών όλων των σωματίων , ενημερώνουμε ότι αποχωρούμε από το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ , και ευχόμαστε καλή υγεία και καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία .

Με εκτίμηση
Το Δ. Σ. του Κτηνοτροφικο
και του προπονητή της ομάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.