Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να κάνω γνωστό στους συμπολίτες μου την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες  Δημοτικές Εκλογές με τον Συνδυασμό του Κ. Παλάσκα.

Σύντομο Βιογραφικό

Είμαι γεννημένος το 1965 και κατοικώ στα Γρεβενά 54 χρόνια.

Είμαι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στο οποίο φοίτησα με υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. και αποφοίτησα 6ος στη σειρά το 1988. Διορίστηκα στη Δημόσια Εκπαίδευση και εργάζομαι ανελλιπώς για 27 συναπτά έτη.

Τα τελευταία 15 χρόνια διευθύνω σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών τόσο της Γενικής, όσο και της Ειδικής Αγωγής.

Επιπλέον, έχω διατελέσει εκλεγμένο αναπληρωματικό Αιρετό Μέλος των Υπηρεσιακών Συμβουλίων Εκπαίδευσης, Γ.Γ. της  ΕΛΜΕ Γρεβενών  επί σειρά ετών, μέλος των επιτροπών Κοζάνης και Τρικάλων στις εξετάσεις υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Είμαι αναπληρωματικό Αιρετό Μέλος του ΠΥΣΔΕ Γρεβενών, τακτικό εκλεγμένο μέλος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών όπως και Μέλος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών.

Είμαι πρώην Γ.Γ. της ΕΠΣ Γρεβενών, πρώην Ενωσιακός προπονητής,  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ενεργός προπονητής του Αθλητικού Σωματείου «Α.Σ. Νεοχωρίου».

Παράλληλα, είμαι εθελοντής αιμοδότης ανελλιπώς  από την ηλικία των 18 ετών καθώς και δότης αιμοπεταλίων κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη.

Όσον αφορά στην οικογενειακή μου κατάσταση, είμαι παντρεμένος με τη Ζωή Λαδά, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και έχω δύο γιούς.

Οι απόψεις –  θέσεις μου

Στις προηγούμενες εκλογές κατήλθα με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου, κ. Δασταμάνη Γ., και τιμήθηκα από τους συμπολίτες μου με πάνω από πεντακόσιες ψήφους, αλλά, δυστυχώς, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο όσους με τίμησαν.

Δέχτηκα, λοιπόν, με χαρά την πρόταση του Κώστα Παλάσκα να με συμπεριλάβει στον Συνδυασμό του και ζητώ από τους συμπολίτες μου την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους, αλλά απευθύνομαι και σε όλους σας, ώστε να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες στην υλοποίηση του Προγράμματός του.

Έχω μάθει να μην ισοπεδώνω ούτε να απαξιώνω τις καλές πρακτικές των πρώην Δημάρχων και τα επιτεύγματά τους, αλλά είμαι ασυμβίβαστος μπροστά στην προοπτική για το καλύτερο, το ανανεωμένο, το προσιτό, το πρωτοπόρο και το αποτελεσματικό με στόχευση στην κάλυψη των αναγκών των πολιτών και στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου με καινοτόμες επιλογές στη λειτουργία του.

Από μέρους μου, η βαρύτητα θα δοθεί στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, αλλά και στην Πρόνοια για την καθημερινότητα του πολίτη των Γρεβενών, χωρίς να υπόσχομαι πράγματα που είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθούν προκειμένου να μην είμαι εκ των προτέρων ουτοπικός και υπερφίαλος και  εκ των υστέρων ανακόλουθος.

Ωστόσο, υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο και με κύριο στόχο την προσφορά στον τόπο μου. Η προοπτική της εκλογής μου αποτελεί για μένα πρόκληση με εστίαση στην ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και χωρίς να έχω να εξυπηρετήσω προσωπικά συμφέροντα και να πραγματώσω δικές μου φιλοδοξίες, αφού είμαι ήδη καταξιωμένος επαγγελματικά.

Για όλους αυτούς τους λόγους κατέρχομαι στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐουτου ’19 και χωρίς να έχω την ίδια αφετηρία με όσους στηρίζονται από το συγγενικό τους περιβάλλον, λόγω καταγωγής μου από την Καστοριά,  με αίσθημα ευθύνης και έχοντας επίγνωση των δυσκολιών και των αστάθμητων παραγόντων που υπάρχουν στο εγχείρημα και με την ελπίδα ότι από τους νεότερους θα επιλεγούν οι δυναμικότεροι και από τους παλαιότερους όσοι έχουν δώσει δείγματα γραφής προσφέροντας έργο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους θα με τιμήσουν με την ψήφο τους.

 

  Με εκτίμηση     

Κώστας Τζάτζης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.