Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της «βασίλισσας», με τον Σέρχιο Ράμος να τον ακολουθεί, ενώ υψηλά συμβόλαια διαθέτουν και οι Μόντριτς, Κροος

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγάλη ομάδα και εκτός από τους τίτλους που έχει κατακτήσει αυτό φαίνεται και στα συμβόλαια που μπορεί να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με την φανέλα της.

Φέτος η χρονιά μπορεί να έχει εξελιχθεί πάρα πολύ άσχημα και ουσιαστικά να έχει χαθεί, ωστόσο τα μεγάλα αστέρια της «βασίλισσας» θα πληρωθούν κανονικά τους «παχυλούς» μισθούς που προβλέπυν τα συμβόλαια τους.



Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες των «μερένχες» βρίσκουμε τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος αμείβεται με 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Αυτά τα χρήματα φυσικά δεν δικαιολογούνται με την απόδοση του Ουαλού αφού και φέτος αποτελεί «σκιά» του εαυτού του όλη τη σεζόν.

Δεύτερος είναι ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος βλέπει κάθε χρόνο τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 12 εκατομμύρια ευρώ.

Με οκταψήφιους αριθμούς στα συμβόλαια τους συναντάμε άλλους δύο ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας». Ο λόγος για τους Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κροος οι οποίοι λαμβάνουν ανά έτος 10,5 και 10 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Το καλοκαίρι αναμένονται ριζικές αλλαγές από την διοίκηση των «μερένχες» ώστε να μην συμβεί ξανά η φετινή πολύ κακή σεζόν. Συνεπώς πολλά από τα συμβόλαια θα αλλάξουν καθώς ορισμένοι θα αποχωρήσουν και στις θέσεις τους θα έρθουν άλλοι παίκτες.

Αναλυτικά όλη η λίστα με τα συμβόλαια της Ρεάλ Μαδρίτης:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.