Τιμώντας τον μεγάλο μας αθλητή Μίλτο Τεντόγλου και στο πρόσωπό του ολόκληρο τον αθλητισμό των Γρεβενών μας και την ιστορία του, με τους εκατονταδες μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές-της, ο Ελευθέριος ΤΖΙΟΛΑΣ στην εκφώνηση του μεγάλου & πρωτοποριακού προγράμματος για την Ανόρθωση των Γρεβενών και το πέρασμα στη Νέα Εποχή ανακοίνωσε :

”’Για το 2020: θα καταθέσουμε πρόταση για να γίνουν τα Γρεβενά : ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2020.
Να έρθει στα Γρεβενά ο ευρωπαϊκός αυτός θεσμός. Nα γίνουν τα Γρεβενά η Ευρωπαϊκή Πόλη του Αθλητισμού. Με παγκόσμιους πρωταθλητές στο δυναμικό μας, όπως ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ, με σπουδαίες αθλήτριες και αθλητές σχεδόν σε όλα τα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα, η αθλητομάνα Πόλη των Γρεβενών δικαιούται αυτό τον ετήσιο θεσμό της Ευρώπης. Με σχέδιο από την πρώτη κιόλας μέρα, με αξιοποίηση των ευρωπαϊκών επαφών μας και με φωτεινούς συντελεστές όλα τα δικά μας παιδία, κορίτσια και αγόρια στον Αθλητισμό, θα επιτύχουμε όλο το 2020 τα Γρεβενά να πλημυρίσουν νεανικά χαμόγελα και αθλητικές εκδηλώσεις σε μια ατμόσφαιρα κάλους, νεότητας, ευγένειας και άμιλλας…
”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.