Του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί συνεχίζουμε» του Δήμου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη
Ένας Γρεβενιώτης αθλητής στην κορυφή της Ευρώπης. Ένα δικό μας παιδί που ξεκίνησε από την Γ.Ε. Γ. με προπονητή τον κ. Ευάγγελο Παπανίκο με το εκπληκτικό άλμα του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης έκανε την Ευρώπη, την Ελλάδα τον κόσμο όλο να υποκλιθούν μπροστά του για ακόμη μία φορά.



Μίλτο μας έκανες υπερήφανους. Ανέβασες τα Γρεβενά στο πιο ψηλό σκαλί του κόσμου.
Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι από καρδιάς πάντα επιτυχίες. Το ευχαριστώ είναι λίγο για την απέραντη χαρά που μας έδωσες.

Δημοσθένης Κουπτσίδης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Μαζί συνεχίζουμε» του Δήμου Γρεβενών

Του Προέδρου του Επιμελητήριου Γρεβενών

Αγαπητέ Μίλτο, θα ήθελα να σε συγχαρώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών του Επιμελητηρίου Γρεβενών για την τεράστια επιτυχία σου και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη .
Για μια ακόμα φορά με το ήθος και την αγωνιστική σου δυναμική ,μας έκανες υπερήφανους .
Σου εύχομαι να είσαι δυνατός ,υγιής και να μας προσφέρεις στιγμές χαράς και υπερηφάνειας .

Θερμά Συγχαρητήρια !

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών

Νικόλαος Ράμμος

Του Δημάρχου Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει τον αθλητή του μήκους Μιλτιάδη Τεντόγλου που, παρά το νεαρό της ηλικίας του , σε κάθε εμφάνιση του αποδεικνύει πόσο μεγάλος άλτης είναι .
Ο Μίλτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη και ανέβασε την Ελλάδα στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κάνοντας για άλλη μια φορά όλους εμάς τους Γρεβενιώτες υπερήφανους.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον σύλλογο του, στον προπονητή του και φυσικά στην οικογένεια του που είναι πάντα παρόντες και στηρίζουν τις προσπάθειες αυτού του μεγάλου αθλητή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συγχαρητήρια ΚΚΕ
«Πολλά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, που με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, 8,38 μ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σκωτίας. Συγχαρητήρια και στον Γιώργο Πομάσκι, για τη στήριξη που δίνει σ’ ένα νέο αθλητή».

Του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη

Για μια ακόμη φορά ο Γρεβενιώτης Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε υπερήφανους. Ένας Δυτικομακεδόνας στην κορυφή της Ευρώπης.
Μίλτο, θέλω να σε συγχαρώ για τη μεγάλη σου επιτυχία!
Σ’ ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ συγχαίρει  τον Μίλτο Τεντόγλου που με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, 8,38 μ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σκωτίας. Τη μητέρα του, Παπαδημητρίου Ιωάννα,  συνάδελφο εκπαιδευτικό για την επιτυχία του γιού της και το συνάδελφο Παπανίκο Βαγγέλη που χωρίς αυτόν ο Μίλτος ίσως δεν είχε ακολουθήσει το δρόμο του αθλητισμού.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους μαθητές:

  • Να διεκδικήσουν το δικαίωμά στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό, μέσα στο σχολείο, στο σωματείο και τη γειτονιά.
  • Για γενναία αύξηση των τακτικών επιχορηγήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών και σωματείων, με βάση τις πραγματικές ανάγκες για την ανάπτυξη του κάθε αθλήματος.

Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας

Ένα μεγάλο μπράβο στο Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος με ένα άλμα των 8,38 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη.
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το Μίλτο, όχι μόνο επειδή έβαλε τα Γρεβενά στο χάρτη των χρυσών μεταλλίων, αλλά επειδή συμβολίζει την Ελλάδα που παρά τις δυσκολίες οραματίζεται, αγωνίζεται και νικά.
Θερμά συγχαρητήρια στο Μίλτο, στον προπονητή του, Γ. Πομάσκι, στον πρώτο του προπονητή, Β. Παπανίκο και στην οικογένειά του. Να είστε καλά και πάντα επιτυχίες!

Toυ   Συλλόγου   Δασκάλων  και  Νηπιαγωγών   Ν.  Γρεβενών

    Το   Δ.Σ.  του   Συλλόγου   Δασκάλων  και  Νηπιαγωγών   Ν.  Γρεβενών  συγχαίρει   τον αθλητή του μήκους Μιλτιάδη Τεντόγλου   για  την  μεγάλη   επιτυχία  του  στους  αγώνες   κλειστού  στίβου  που  έγιναν   στη   Γλασκώβη.    Το  χρυσό  μετάλλιο   που  κατέκτησε   ο  Μίλτος   κάνει  όλους  τους  ΄Ελληνες  περήφανους   και   περισσότερο  εμάς  τους  Γρεβενιώτες,  γιατί  το   ανέβασμα  του  Μίλτου  στο  ψηλότερο σκαλί  του  βάθρου   δόξασαν   τα  Γρεβενά   και  τα  έκαναν    γνωστά  σε  όλον  τον  κόσμο.

  Επίσης   πολλά   συγχαρητήρια  στον προπονητή του, στον σύλλογο του  και φυσικά στην οικογένεια του που είναι πάντα παρόντες και στηρίζουν τις προσπάθειες αυτού του μεγάλου αθλητή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παλάσκας Κωνσταντίνος     Χαριζούλης   Βασίλειος

ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών:

Η Διοίκηση του Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ,οι προπονητές ,οι αθλητές καθώς και η μεγάλη οικογένεια του σωματείου μας ,επιθυμούν και δημόσια να συγχαρούν τον Μίλτο Τεντόγλου ,για την χρυσή του επιτυχία στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης.

Μία επιτυχία πανάξιος καρπός των επίπονων προσωπικών προσπαθειών του και του υψηλού του ήθους.

Ηδη ο Μίλτος Τεντόγλου με τις συνεχείς επιτυχίες του ,καθίσταται ο μεγαλύτερος πρεσβευτής των Γρεβενών στην χώρα μας αλλά και στον Παγκόσμιο αθλητισμό γενικότερα.

Πολλά συγχαρητήρια όμως και στην οικογένειά του ,τον προπονητή του και τον δικό μας συμπολίτη προπονητή Βαγγέλη Παπανίκο ο οποίος τον ανέδειξε.

Μίλτο μακάρι να συνεχίσεις έτσι ,αποτελώντας το πρότυπο για την νέα γενιά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.