Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών ευχαριστεί θερμά τον κ.Ταταρίδη Κυριάκο-Αρχιτέκτων Μηχανικό, πρώην βουλευτή Γρεβενών για την πράξη αγάπης και προσφοράς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ταταρίδης Κυριάκος μαζί με τους κ. Μενέλαο Παπαϊωάννου, κα Αφρούλα Τζήρου, κα Άννα Σαϊτσή, κα Μαλαματή Ζήση και κα Αθανασία Νταλού συγκέντρωσαν λέγοντας τα κάλαντα στην πόλη μας το ποσό των 1.350 ευρώ, το οποίο προσέφεραν στο σχολείο μας με σκοπό την αγορά χρήσιμου οπτικοακουστικού εξοπλισμού. Με αυτή την πράξη αλληλεγγύης και εθελοντισμού συνέβαλαν στο να διαμορφωθεί ένας πιο ευχάριστος και φιλικός χώρος μάθησης, κατάλληλος για τις ανάγκες των μαθητών και μαθητριών μας.

Η κίνηση σας αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς στον τόπο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας στον ευαίσθητο χώρο της ειδικής αγωγής.

Εκφράζουμε, επίσης, θερμές ευχαριστίες προς τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης των Γρεβενών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους επιχειρηματίες της πόλης κ. Βλέτσο Παναγιώτη, κ.Ζιώγα Αθανάσιο, κ. Κωνσταντινίδη Χαράλαμπο, και κ. Τζήμα για την άμεση εξυπηρέτηση.

Γρεβενά, 19-02-2019

Με εκτίμηση,

Η Προϊσταμένη και

ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού

Σχολείου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.