Αγαπητέ Κύριε Πρύτανη,

Από τον Πρύτανη του Ιδρύματος θα

είχαμε την αξίωση να το γνωρίζει ότι στα Γρεβενά ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ένα Τμήμα και μια κατεύθυνση.

Είναι το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με εισαγωγική κατεύθυνση τα Τουριστικά και όχι 2 Τμήματα όπως αναφέρατε εσείς στη συνέντευξη σας.

Γνωρίζετε φυσικά πως αυτά μας έμειναν από το 2013 όταν με το σχέδιο Αθηνά η μόνη πόλη που εν τέλει κατακρεουργήθηκε ήταν τα Γρεβενά. Πολύ φοβόμαστε πως το ίδιο σχεδιάζεται να γίνει και τώρα, ξαναασελγόντας πάνω στην πόλη το Τμήμα της και τους πολίτες της δυστυχώς απ ότι φαίνεται και με τις δικές σας ευλογίες.

Αγαπητέ Κύριε Πρύτανη,

Έχετε βέβαια ένα μικρό δίκιο Πρύτανη μου, γιατί αν υπήρχαν αλλού στην Ελλάδα άλλες εκπαιδευτικές μονάδες που να είχαν από την Κεντρική Διοικητική τους Αρχή την αντιμετώπιση και την απαξίωση που γνωρίζει το Τμήμα των Γρεβενών από σας θα χαν τελειώσει προ πολλού Προς μεγάλη όμως απογοήτευσή σας το Τμήμα μας κόντρα στις Στατιστικές του πιθανότητες συνεχίζει να υπάρχει

Εμπόδια από παντού στο κτιριακό ,στις κατανομές θέσεων ΔΕΠ, στις μετακινήσεις διοικητικών υπαλλήλων. Και όμως Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.

Αυτό συνέβη γιατί η πόλη έχει αγκαλιάσει το Τμήμα και το έχει κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της. Δεν θα επιτρέψει δε άλλη χειραγώγηση και συρρίκνωση. Καιρός να σταματήσει πια αυτό το γαϊτανάκι μα τα Γρεβενά.

Η πόλη μας μπορεί να φαντάζει στα μάτια σας μικρή και με πολλά ΧΑΝΤΙΚΑΠ όπως είπατε , αλλά είναι τεράστια σε δυνατότητες , σε προοπτικές σε δυναμική. Αυτές λοιπόν οι προοπτικές περνούν και μέσα από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων που κανένας συμπολίτης μας δεν θα επιτρέψει να μετακινηθεί η να μετονομαστεί. Αυτό είναι για μας αδιαπραγμάτευτο και αποτελεί κόκκινη γραμμή. Κάτω τα χέρια από το ΤΕΙ Γρεβενών. Ως εδώ.

Δημοσθένης Κουπτσίδης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Μαζί συνεχίζουμε» του Δήμου Γρεβενών
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.