Τη διαμαρτυρία τους στο κτήριο που στεγάζεται η ΔΟΥ και τον συμβολικό της αποκλεισμό, για αύριο Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν χθες οι αγρότες της Καστοριάς οι οποίοι το πρωί θα παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς. Επίσης ενέκριναν το ψήφισμα το οποίο θα επιδώσει η επιτροπή το ερχόμενο Σάββατο στη συνάντηση που κλείστηκε με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Στη συμμετοχή τους στο ενιαίο μπλόκο όταν αυτό αποφασιστεί από τη συντονιστική επιτροπή των αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας, προσανατολίζονται οι αγρότες των Γρεβενών οι οποίοι συναντήθηκαν χθες στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Γρεβενών.



Ανάμεσα στα αιτήματα που διεκδικούν είναι: η μείωση του φορολογικού συντελεστή και του κόστους παραγωγής, η παραμονή του ΟΓΑ ως αυτόνομο ταμείο, η κατάργηση του Τέλους επιτηδεύματος και της φορολόγησης των αγροτικών μηχανημάτων και η μη ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί στην επόμενή τους συνάντηση η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ –Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.