Σε μια γεμάτη από κόσμο του ποδοσφαίρου αίθουσα, του ξενοδοχείου «Αχίλλειον» στα Γρεβενά, ο πρόεδρος Δημοσθένης Κουπτσίδης και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Γρεβενών, τίμησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (26-2-2019), στην “Γιορτή του Ποδοσφαίρου 2019” , τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και τον Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μέλη του συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον Ιβαν Σαββίδη, φωνάζοντας συνθήματα.

Ευχές από την εκκλησία:

Τιμήθηκαν επίσης για την προσφορά τους, όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι στην ΕΠΣΓ: Γεώργιος (Γούλης) Τσιαρσιώτης, Κώστας Σκέντζος, Χρήστος Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Κοσματόπουλος, Χρήστος Σιαμίδης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ιωάννης Γιαννούσης, Αθανάσιος Αναγνώστου, Νικόλαος Καραμήτρος και Ιωάννης Τσιοπλής, οι παίκτριες του ΑΟ Σειρήνα Βασιλική Κωστούλη και Πολυξένη Νικολακοπούλου, καθώς επίσης και ο Γρεβενιώτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Στίβου Μιλτιάδης Τεντόγλου.


Ο Προέδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος:

Ο Ιβάν Σαββίδης στην ομιλία του, αναφέρθηκε και στην πρόθεσή του να επενδύσει στην περιοχή των Γρεβενών.



Στην κοπή της πίτας, παρόντες ήταν, εκτός των εκπροσώπων των Ενώσεων πολλών περιοχών της Ελλάδας και των εκπροσώπων των Αθλητικών Σωματείων της Ένωσης Γρεβενών, ο Δήμαρχος Δέλτα Θεσσαλονίκης Ευθύμιος Φωτόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και χορηγός της βραδυάς Γιάννης Γιάτσιος,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών με το ΚΙΝ.ΑΛ. Βασίλης Γκαλογιάννης, ο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Λάμπρος Χατζηζήσης και πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε με παραδοσιακή ποντιακή, δημοτική και λαϊκή μουσική.

Εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ




https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2374962745911484&type=1&l=5b819c92f2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.