Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Η «Γιορτή Ποδοσφαίρου 2019» της ΕΠΣ Γρεβενών, με Ιβάν Σαββίδη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου (εικόνες + video)

26 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Σε μια γεμάτη από κόσμο του ποδοσφαίρου αίθουσα, του ξενοδοχείου «Αχίλλειον» στα Γρεβενά, ο πρόεδρος Δημοσθένης Κουπτσίδης και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Γρεβενών, τίμησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (26-2-2019), στην “Γιορτή του Ποδοσφαίρου 2019” , τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και τον Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μέλη του συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον Ιβαν Σαββίδη, φωνάζοντας συνθήματα.

Ευχές από την εκκλησία:

Τιμήθηκαν επίσης για την προσφορά τους, όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι στην ΕΠΣΓ: Γεώργιος (Γούλης) Τσιαρσιώτης, Κώστας Σκέντζος, Χρήστος Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Κοσματόπουλος, Χρήστος Σιαμίδης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ιωάννης Γιαννούσης, Αθανάσιος Αναγνώστου, Νικόλαος Καραμήτρος και Ιωάννης Τσιοπλής, οι παίκτριες του ΑΟ Σειρήνα Βασιλική Κωστούλη και Πολυξένη Νικολακοπούλου, καθώς επίσης και ο Γρεβενιώτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Στίβου Μιλτιάδης Τεντόγλου.


Ο Προέδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος:

Ο Ιβάν Σαββίδης στην ομιλία του, αναφέρθηκε και στην πρόθεσή του να επενδύσει στην περιοχή των Γρεβενών.Στην κοπή της πίτας, παρόντες ήταν, εκτός των εκπροσώπων των Ενώσεων πολλών περιοχών της Ελλάδας και των εκπροσώπων των Αθλητικών Σωματείων της Ένωσης Γρεβενών, ο Δήμαρχος Δέλτα Θεσσαλονίκης Ευθύμιος Φωτόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και χορηγός της βραδυάς Γιάννης Γιάτσιος,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών με το ΚΙΝ.ΑΛ. Βασίλης Γκαλογιάννης, ο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Λάμπρος Χατζηζήσης και πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε με παραδοσιακή ποντιακή, δημοτική και λαϊκή μουσική.

Εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ26-1-2019

Gepostet von Star fm 93,3 Grevena TV am Samstag, 26. Januar 2019

This entry was posted on Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, 2019 at 18:43 and is filed under Α΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Β΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply