Australian Open: Η «μίνι ταινία» από την επική νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία στο Australian Open μετά τον θρίαμβό του επί του Ρότζερ Φέντερερ με 3-1 σετ.

Ο 20χρονος τενίστας, εκτός από τη δόξα, θα λάβει 460.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 290.000 ευρώ) μετά την πρόκρισή του στους «8». Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς ο Τσιτσιπάς σε περίπτωση που νικήσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στα προημιτελικά και προκριθεί στους «4» της διοργάνωσης, θα διπλασιάσει τα κέρδη του με το ποσό να αγγίζει τα 920.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 580.000 ευρώ).

Εάν πάμε ένα βήμα πιο μακριά, ο νικητής του Australian Open θα λάβει 4,1 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ), ενώ ο δεύτερος 2,1 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (περίπου 1,3 εκατ. ευρώ).



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που πήρε για πρώτη φορά να πάρει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά Γκραν Σλαμ, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε καταφέρει.

Μπροστά του έχει τον προημιτελικό που θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Νο24 στην παγκόσμια κατάταξη, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Australian Open: Η «μίνι ταινία» από την επική νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ

Mε ένα εντυπωσιακό βίντεο το Aυστραλιανό Open θυμάται τα όσα έγιναν στον τρομερό αγώνα μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ρότζερ Φέντερερ.

Μιλάμε για Grand Slam και όχι για ένα ακόμα τουρνουά τένις. Οι διοργανωτές είναι σε άλλο επίπεδο όπως σε άλλο επίπεδο είναι και η τρομερή mini movie που έφτιαξαν μετά την πρόκριση του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ.





iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.