Σύμφωνα με τον αμερικανό συγγραφέα David Montaigne και το βιβλίο του «Συντέλεια και 2019: Το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την μέρα της κρίσης»

Δεν είναι κακό να διαβάζουμε. Αντιθέτως. Υπάρχουν βιβλία που σε ξεκουράζουν, σου μαθαίνουν πράγματα, βιβλία που σε κάνουν να προβληματιστείς αλλά και βιβλία που σε κάνουν να… φοβηθείς. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η έκδοση με τίτλο « Συντέλεια και 2019: Το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την μέρα της κρίσης.», το οποίο έχει την υπογραφή του David Montaigne.

Το βιβλίο γράφτηκε το 2013 αλλά όπως προφανές φέτος είναι που προκαλεί… αναταράξεις εφόσον σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο συγγραφέας του, το τελευταίο έτος της ανθρωπότητας είναι ήδη αυτό που διανύουμε. Τον Δεκέμβριο του 2019 ο Θεός θα κατέβει στη Γη και όλοι μας θα βρεθούμε απέναντί Του. Θα κρίνει τις πράξεις μας.

Ο David Montaigne έχει μελετήσει τις θέσεις των αστεριών, αρχαίους θρύλους, λαϊκές δοξασίες και γραφές των Μάγια και με τη βοήθεια της τεχνολογίας έφθασε σε μια επταήμερη περίοδο η οποία αρχίσει στις 21 και ολοκληρώνεται στις 28 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά το ημερολόγιο της επικείμενης καταστροφής, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του έχει ως εξής:



21 Δεκεμβρίου 2019 – Όταν ξεκινά η Επταετία και η εβδομάδα του Ουρανού Γάμου.

26 Δεκεμβρίου 2019 – Οταν η νύφη δέχεται το δαχτυλίδι από τον Νυμφίο

28 Δεκεμβρίου 2019 – Ο γάμος τελειώνει την Ημέρα της Κρίσεως

Σε άλλο του βιβλίο (σ.σ. δεν έχει γράψει μόνο ένα) σημειώνει ότι οι πόλοι θα περιστραφούν – άλλοι ερευνητές κάνουν λόγο για αντιστροφή των πόλων – ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα τελειώσει και ένας νέος θα γεννηθεί στη θέση του. Φυσικό επακόλουθο άλλωστε κάθε τέλος να έχει και μια αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο David Montaigne προέβλεψε στο παρελθόν ότι ο Αντίχριστος θα ερχόταν στη Γη στις 6 Ιουνίου 2016 έχοντας ισχυριστεί κατά καιρούς ότι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα

Ο πάστορας της «Εκκλησίας του Θεού» και συγγραφέας Ronald Weinland, τοποθετεί το τέλος του κόσμου στις 9 Ιουνίου 2019, μελετώντας ίσως διαφορετικά τις όποιες γραφές και δοξασίες. Πάντως είχε προβλέψει την έλευση του Αρμαγεδδώνα το 2011, το 2012 και το 2013.

Αν δεν ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Αρμαγεδδώνας δεν ήρθε ακόμη. Ο δε Ρασπούτιν είχε ισχυριστεί ότι ο Ιησούς θα ερχόταν στη Γη το 2013.

Προς το παρών αναμένουμε την επαλήθευση του εγκυρότερου David Montaigne.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.