Χαρμόσυνα ήχησαν οι καμπάνες του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2019, μεγάλη εορτή της Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας αλλά και πρώτη ημέρα του νέου έτους 2019.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, προεξήρχε της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, και πλήθος ευλαβών Γρεβενιωτών, γέμισαν ασφυκτικά τον Μητροπολιτικό Ναό για να υποδεχτούν με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας τη νέα χρονιά.



Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον σεβαστό π. Βασίλειο Γρίδα, άμισθο ιερέα της Ι. Μητροπόλεως Γρεβενών ο οποίος με νεανική διάθεση και αγωνιστικότητα προσφέρει τον εαυτό του στη διακονία της τοπικής Εκκλησίας μας και όλο το εκκλησίασμα ευχήθηκε με χαρά το «άξιος».

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε Δοξολογία για την είσοδο στο νέο έτος και ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της Βασιλόπιτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.