Διάλεξη με θέμα “Ανάλυση του προσυμφώνου των Πρεσπών” διοργανώνεται την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.15 μμ, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

Εισηγητής θα είναι ο καταξιωμένος επιστήμονας και στρατηγικός σύμβουλος κ. Νίκος Λυγερός.

Στη διάλεξη θα αποσαφηνιστεί κάθε άρθρο του προσυμφώνου (20άρθρα), έτσι ώστε να έχουμε ακριβή γνώση κι επίγνωση ως πολίτες.

Η διοργάνωση αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία, η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή προς το κοινό των Γρεβενών.



*Ποιός είναι ο Νίκος Λυγερός

Ο κ. Νίκος Λυγερός είναι Στρατηγικός Σύμβουλος και έχει υπάρξει καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στην  Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών στην Ελλάδα, στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών, στα Πανεπιστήμια της Λυών, της Αθήνας, της Θράκης, στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο τμήμα Τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και  στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.   Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής. Ανήκει στις ομάδες των ερευνητών που ανακάλυψαν το 1998, δέκα πρώτους διαδοχικούς αριθμούς σε αριθμητική πρόοδο και το 2010 την έκτη λύση της εξίσωσης τ(p) = 0 (mod p)(εξίσωση του Ramanujan).

http://www.lygeros.org/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.