Την αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε η νέα άδεια που δόθηκε στο μέλος στης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για ασέβεια στη μνήμη και τις οικογένειες των Τούρκων διπλωματών που έχασαν τη ζωή τους από την τρομοκρατική οργάνωση, και την χαρακτηρίζει απαράδεκτη πράξη.

«Καταδικάζουμε το γεγονός ότι οι ελληνικές Αρχές έδωσαν, για ακόμη μία φορά, άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ένα καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωσή το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και προσθέτει:

«Επαναλαμβάνουμε ότι η άδεια σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη που αφαίρεσε τις ζωές Τούρκων διπλωματών είναι ασέβεια στη μνήμη τους και προς τις οικογένειές τους. Αποτελεί επίσης απαράδεκτη πράξη, που δεν συνάδει με την ιδέα της Δικαιοσύνης και της μάχης κατά της τρομοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.