Μια τυχαία, αλλά ιδιαίτερη συνάντηση συνέβη προ ημερών στην Αλίαρτο, όταν στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, συνέπεσαν σε ταβέρνα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, σε συνεστίαση του ΚΚΕ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης συνόδευαν το Σάββατο στην Αλίαρτο την Φώφη Φεννηματά.

Οπως αποκαλύπτει το «Εθνος» μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι δύο άντρες μαζί με στελέχη του κινήματος της περιοχής πήγαν στο εστιατόριο της Θήβας, το «Τζάκι», χωρίς την κ. Γεννηματά, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα.

Οταν όμως έφτασαν στο μαγαζί αντιλήφθηκαν ότι η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ πραγματοποιούσε την ετήσια συν εστίασή της και πως ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο γ.γ. της Κ.Ε. του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούµπας.



Μόλις η «πράσινη» παρέα κάθισε στο τραπέζι, έλαβε κέρασμα ένα… σπέσιαλ κρασί. Το μπουκάλι είχε «συλλεκτική» ετικέτα «100 χρόνια ΚΚΕ».

Ο Παύλος Χρηστίδης και ο Μαν Χριστοδουλάκης, με το μπουκάλι που του έκανε δώρο ο Δ. ΚουτσούμπαςΟ Παύλος Χρηστίδης και ο Μαν Χριστοδουλάκης, με το μπουκάλι που του έκανε δώρο ο Δ. Κουτσούμπας

«Να ξέρετε ότι θα πάρω ένα από τα άδεια μπουκάλια και θα το βάλω στο γραφείο µου στη Χαριλάου Τρικούπη» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, µε τον γραμματέα του ΚΚΕ να του προσφέρει ένα κλειστό μπουκάλι.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.