Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την πάταξη της παράτυπης μετανάστευσης, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο οργανωμένοι και συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά -9- αλλοδαποί, για αποφάσεις Δικαστηρίων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατά περίπτωση.



Αναλυτικότερα:

  • το πρωί της 17-12-2018 σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 34χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • το πρωί της 17-12-2018 σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 63χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πταισματοδικείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί Κ.Ο.Κ.
  • το απόγευμα της 17-12-2018 στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 31χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • το πρωί της 18-12-2018 στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, συνέλαβαν 26χρονο αλλοδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.
  • το πρωί της 18-12-2018 σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, συνέλαβαν 38χρονο αλλοδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και επιπλέον εκκρεμούσε σε βάρος του το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.
  • το απόγευμα της 18-12-2018 στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 30 και 32 ετών, διότι στερούνταν νομίμων εγγράφων παραμονής στη χώρα.
  • το απόγευμα της 18-12-2018 σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης κάτω Κλεινών, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 32 και 27 ετών, διότι εισήλθαν παράτυπα στη χώρα.

Επισημαίνεται ότι, οι έλεγχοι για την καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.