Ρεπορτάζ Κώστας Μάρκου
Νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τα Γρεβενά Αεράτα, τα οποία μια εβδομάδα μετά τη
συντριβή στην Ηγουμενίτσα, γνώρισαν νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου με 3-0. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν στο 4’ με τον Πάνου, η κεφαλιά του οποίου βρήκε το δοκάρι, και άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Ζδράβο. Ο ίδιος παίκτης στο 40’ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Νικολάου από τον Μπατακόια. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ελέζι στο 80’. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δεύτερο δοκάρι με τον Ζδράβο, ενώ στο 90’ δεν δόθηκε πέναλτι για τους γηπεδούχους σε ανατροπή του Μπαλοδήμου.






 


ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Μπαλοδήμος): Μπακιρτζής, Γαβρίδης, Μπατακόιας, Βασιλόπουλος Αλ., Δαδαλής (64’ Ραμαντάν), Βασιλόπουλος Αθ. (66’ Κακαφίκας), Τζάτζης (46’ Τάκας), Μπαλοδήμος, Φουρλατάρας, Σάλλα, Ασλανίδης (46’ Ζαγκλιαβός).

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Τζίμας): Ραχιώτης (80’ Κάτσενος), Ζδράβος, Τζίμας, Φράγκου (65’ Νόνας), Πάνος, Κώστας, Γούλας, Κούσης, Βασιλειάδης, Νικολάου, Τσαγκαλίδης (55’ Αναστασίου/65’ Ελέζι).

Δηλώσεις:

Εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.