Ο καιρός φέρνει καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει σχετική βελτίωση.

Αναλυτικά ο καιρός για σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Μετά το μεσημέρι στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που μέχρι το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασια: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες αλλά σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα υπάρχουν διαστήματα βελτίωσης. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: νότιοι 4 με 6 που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 19 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές μέχρι το μεσημέρι και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί με μικρή εξασθένηση στα βόρεια. Θερμοκρασια: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



Αττική

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες αλλά μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και γρήγορα βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Ζάκυνθος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές αλλά γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός μέχρι το μεσημέρι θα βελτιωθεί. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 22-11-2018

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και Βόρεια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μετά το μεσημέρι στην υπόλοιπη Μακεδονία, τα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία Βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε πτώση στα βόρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.