Είχε παραβιάσει άδεια που του είχε δοθεί από το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων

Στο πλαίσιο προανάκρισης που αφορούσε σύλληψη  πέντε (5) αλλοδαπών την (17-11-2018) σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών για παράνομη είσοδο, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και Ένταλμα Σύλληψης για ναρκωτικά, προέκυψε ότι ένας εξ  αυτών ήταν δραπέτης φυλακών.



Συγκεκριμένα ο 30χρονος αλλοδαπός, κατά τη σύλληψή του δήλωσε διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, καθόσον ήταν δραπέτης του Ειδικού Αγροτικού καταστήματος κράτησης Αγιάς Χανίων, στο οποίο εξέτιε ποινή κάθειρξης δέκα (10) ετών και φυλάκιση (30) ημερών, για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αφού είχε λάβει τακτική άδεια (8) ημερών δεν επέστρεψε σε αυτό, ως όφειλε, μετά τη λήξη της αδείας του.

Ο συλληφθείς με την εκ΄νέου δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απόδραση κρατουμένου και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.