Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης  «O ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη και στους φίλους μας την έκδοση του νέου μας ημερολογίου έτους 2019, το οποίο συμπίπτει με τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Το νέο μας ημερολόγιο, που είναι και επιτραπέζιο (τύπου πυραμίδας) αλλά και τοίχου, αποτελείτε από 26 σελίδες, μέσα από τις οποίες αποτυπώνονται: οι ομορφιές της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, οι πολυποίκιλες δράσεις του Συλλόγου και όλα τα Διοικητικά Συμβούλια που εξελέγησαν τα 40 χρόνια της δημιουργική του παρουσίας.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλανός» ευχαριστεί ιδιαίτερα τους: Απόστολο Διανέλο, Χρήστο Δημάδη, Θωμά Μπιζιούρα, Χρήστο Ζτάλιο, Μάκη Νασιάδη, Αγοραστό Παπατσάνη, Χρήστο Ρέντα, Σάκη Στούπα, Αργύρη Παφίλη, Ιωάννα Παράσχου για την παραχώρηση των φωτογραφιών, που κοσμούν το φετινό μας ημερολόγιο, όπως και τον Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο για την αισθητική του «πινελιά».

Το ημερολόγιο του 2019, που είναι και συλλεκτικό, διατίθεται απ’ τα μέλη του Συλλόγου μας προς 5 €.

Με την αγορά ενός ημερολογίου ενισχύεις το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» και διακοσμείς: το σπίτι, το γραφείο ή τον επαγγελματικό σου χώρο με όμορφα τοπία των Γρεβενών.

O Πρόεδρος     Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος   Μπουκάλης Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.