Το πλυντήριο ρούχων λύνει τα χέρια καθημερινά σε όλες τις οικογένειες αλλά τελικά η χρησιμότητά του μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που νομίζουμε.

Εκτός από τα καθημερινά μας ρούχα και τα λευκά είδη, μπορούμε να πλύνουμε και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά. Δείτε παρακάτω τρία από αυτά…

Κουρτίνα μπάνιου

Είναι ο πιο καλός τρόπος για να καθαρίσετε την κουρτίνα του μπάνιου σας. Βάλτε την στο πλυντήριο και προσθέστε και μερικές πετσέτες μπάνιου ανάλογα με τη χωρητικότητα του πλυντηρίου σας. Κρεμάστε την κουρτίνα στη θέση της έτσι ώστε να στεγνώσει χωρίς απαραίτητα να τη βάλετε στην απλώστρα.

Πατάκια αυτοκινήτου

Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα πιο βρώμικο σημείο του αυτοκινήτου. Τα πατάκια αν αφαιρεθούν εύκολα πλένονται στο πλυντήριο. Πριν ξεκινήσετε την πλύση κάντε ένα καλό τίναγμα και στη συνέχεια βάλτε τα μόνα τους στο πλυντήριο.

Στρώμα γυμναστικής

Είναι ένα αντικείμενο που πολλοί δυσκολεύονται να το πλύνουν στο χέρι. Ένα γρήγορο πλύσιμο με κρύο νερό και απορρυπαντικό ήπιας μορφής θα το φρεσκάρει και θα το αρωματίσει. Μην ξεχνάτε να το πλένετε τακτικά καθώς ξαπλώνετε αλλά και πατάτε πάνω σε αυτό με τις βρώμικες κάλτσες σας. Αποτελεί σίγουρα σημαντική εστία μικροβίων.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.