Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης Παύλο Δραγκόλα, δέχθηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, οι εργαζόμενοι έθεσαν στον Περιφερειάρχη το θέμα του τιμολογίου της ΔΕΗ προς της Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, το οποίο είναι τιμολόγιο οικιακής χρήσης και όχι βιομηχανικής, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο κόστος στην κατανάλωση ενέργειας.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη βοήθεια του Περιφερειάρχη να παρέμβει στους αρμόδιους φορείς, ώστε να γίνει το τιμολόγιο της ΔΕΗ για τις ΔΕΥΑ όλης της Ελλάδας βιομηχανικό και να μπορέσουν οι Επιχειρήσεις να μειώσουν τα έξοδά τους προς όφελος των πολιτών.

«Πρέπει να κτίσουμε τέτοιες πολιτικές ώστε το νερό ως δημόσιο αγαθό με μία σωστή διαχείριση να φτάνει επαρκές, με ποιότητα και πολύ χαμηλή τιμή στους καταναλωτές» τόνισε μεταξύ άλλων μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Δείτε το video:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.