Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την Τρίτη 6 Νοεμβρίου.

Ο γνωστός αθλητής και προπονητής του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη με σκοπό να συζητήσουν την πρόταση για τη διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου το διάστημα των εορτών.
Ο κ. Γιαννάκης τόνισε τη σημασία αυτών των αθλητικών διοργανώσεων για τη νεολαία του τόπου και ευχαρίστησε τον κ. Καρυπίδη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και τη στήριξή του στον αθλητισμό.

Ο Δήμος Βοΐου διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές να φιλοξενήσει μία τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση, ανέφερε ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη για τη θετική του στάση και τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την ανταπόκρισή του.

«Τα παιδιά που περνάν μέσα από τον αθλητισμό είναι πολίτες ενεργοί, με ήθος, με αξίες, με ευγενή άμιλλα, κι είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, δηλώνοντας τη στήριξη της Περιφέρειας σε αυτήν την τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.