Οι συνεργάτες μου, στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Γρεβενών, και εγώ ευχαριστούμε τα ΜΜΕ του τόπου μας για την παρουσία τους και την προβολή, της χθεσινής μας εκδήλωσης.
Στο πλαίσιο των πολιτικών, κοινωνικών και ανθρωπιστικών δράσεων, που οργανώνουμε ως ΔΗΜΤΟ Γρεβενών, χθες με την παρουσία της κ. Έλενα Ράπτη, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια της καμπάνιας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και της κ. Μαρίας Συρεγγέλα, Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση που είχε ως θέμα τις Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας.
Ένα θέμα που προβληματίζει όλους μας, ιδιαίτερα τώρα που η οικονομική κρίση μας χτυπά την πόρτα, αδιακρίτως και αλύπητα.


Για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Γρεβενών, που σαν συνεργάτες συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίησή της.
Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες μας για την προβολή του προγράμματος της ΝΔ και του έργου του Προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με εκτίμηση,

Δημήτριος Κωδουνάς
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.