Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κάθε πότε πρέπει να καθαρίζουμε το στρώμα του κρεβατιού

31 Οκτωβρίου, 2018 by Σταματίνα

Το στρώμα του κρεβατιού μας είναι ένα από τα αντικείμενα που συχνά ξεχνάμε να καθαρίσουμε όσο συχνά θα έπρεπε. Στην πραγματικότητα ακόμη κι αν αλλάζουμε πολύ συχνά σεντόνια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την καθαριότητα του στρώματος.

Κάθε έξι μήνες ή κάθε χρόνο το λιγότερο είναι ένα καλό χρονικό διάστημα για να το καθαρίσετε σε βάθος ενώ καλό είναι πριν στρώσετε τα καθαρά σας σεντόνια να το αφήνετε για λίγο να αεριστεί και να το σκουπίζετε με την ηλεκτρική σκούπα.

Ένα ακόμη βήμα που μπορείτε να κάνετε για να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές είναι να το καθαρίσετε με μαγειρική σόδα. Με το πέρασμα του χρόνου το στρώμα απορροφά τις μυρωδιές του σώματός μας, όπως και τον ιδρώτα μας. Για να απαλλαγείτε ρίξτε στο στρώμα λίγη μαγειρική σόδα και τρίψτε με μια χοντρή βούρτσα. Αφήστε την για 10 λεπτά προκειμένου να απορροφήσει τις μυρωδιές και στη συνέχεια αφαιρέστε την.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, 2018 at 13:17 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply